Despre noi

Primul Restaurant ”Pizza Mania” a fost fondat în anul 2009, la data de 1 februarie în încinta Centrului Comercial Megapolis Mall. Activînd deja de 8 ani pe piaţa Republicii Moldova, reprezintă o reţea de 5 restaurante care are la bază pregătirea bucatelor după rețete speciale italieneşti, ce păstrează cu grijă tradițiile și tehnologiile originare.

Această pizzerie a luat naştere din ideea de a oferi ceva mai deosebit decît ceea ce propun concurenţii săi, şi anume ne diferenţiem prin faptul că la noi totul a fost gîndit într-un stil italian, inclusiv ceea ce ţine de atmosferă şi mîncăruri.

Fiecare local al restaurantului, are designul său şi o ambianţă plăcută, ceea ce oferă oaspeţilor noştri să se simtă deosebit. Desigur sunt şi zone pentru copii, care oferă acestora posibilitatea de a se juca, de a se simţi ca acasă, pe cînd şi părinţii pot să stea liniştiţi şi să savureze din adevăratul gust italian.

Adevăratul gust italian este o cartacteristică esențială al companiei, deoarece anume pastele deosebite si pizzele coapte într-un cuptor de petre speciale reprezintă unul din punctele primordiale ale succesului ”Pizza Mania”.

Atmosfera plăcută, deservirea impecabilă, personalul amabil și binevoitor, organizarea operativă, gustul inedit al bucatelor, confortul format de ambianța și muzica localului sunt ceea ce plasează Pizza Mania în mintea consumatorilor pe o treaptă înaltă. Zonele de recreere pentru copii, fac să zămbească atăt pe cei micuți, cît și pe părinții acestora, care astfel se pot relaxa în compania bucatelor apetisante, ce nu lasă pe nimeni indiferent.

Concepte

Viziunea Companiei

Dezvoltarea unei rețele de restaurante bazate pe prepararea celor mai gustoase bucate după tehnologiile italienești astfel formînd o imagine pozitivă și notorie în rîndul clienților efectivi și potențiali.

Misiunea Companiei

Pregătirea bucatelor conform tehnologiilor de preparare, standartelor aferente, utilizînd ca materie primă doar produse naturale, aceasta fiind combinată cu o deservire impecabilă a clienților.

Valorile Companiei

Varietatea bucatelor din meniu, instruirea personalului, operativitatea deservirii, ambianța plăcută, comoditatea mobilierului, existența locurilor de joacă pentru copii, sălilor pentru banchete și organizarea evenimentelor ocazionale

Video

Mania video2 mp4

Топ 5 освежающих летних напитков