a

Spațiu special de joc pentru Copii:

Dacă sunteți în alegerea unui local pentru un MEGA KIDS PARTY atunci Pizza Mania este alegerea perfectă!


Zona specială de recreere pentru copii este un adevărat farmec pentru micii care iubesc să petreacă timpul  vesel, sala fiind plină de jucării pentru mici și mari. Om special, care are programă specială gratis pentru toți micii sîmbătă ți duminică pe str Izmail 86, orele 14:00 – 16:00 vine cu noi jocuri și distracții plăcute, jocuri interesante pentru cei mici și jocuri de dezvoltare personală pentru cei puțin mai mari, acesta fiind  un mare avantaj pentru părinții care au dorința să petreacă timpul în compania bucatelor gustoase, în acelaș timp admirînd copiii săi în activități interesante care îl fac să zămbească.

Animatori Speciali:

Pentru o atmosferă deosebita plină de farmec Pizza Mania vă prezintă animatorii profesionali care vor face săsbătoare cu-adevărat nemaipomenită. Copilașii   pot alege eroul preferat, cu care vor petrece timpul vesel și interesant.

Face Painting

Fiecare copilaș este pasionat de face-painting, cu ajutorul căruia se simte deosebit, fiind eroul său preferat , frumos și plin de energie. Desenele colorate atrăgătoare sunt bazate doar pe baza vopselelor naturale antialergene,  pentru asigurarea sănătății copilaților Dvs.

Fie zîna pădurii, fie Barby, fie Spider Man, fiecare poate fi anume acel personaj care dorește și totul grație acestui farmec de face-painting.

 

Decorul sălii

Ce fel de sărbătoare fără decor frumos al sălii? Înfrumulețarea cu baloane olorate, flagulețe răzlețe, elemente colorate – este încă un bonul plăcut din partea restaurantului! Totul pentru ca copilașul Dvs să se simtă deosebit!

Programare la Administratorul restaurantelor Pizza Mania sau la nr. 068672776 !

decor1
decor2
decor3