Contacte

076742162
pizzamania.sociteni@mail.ru

Descriere Restaurant

Locuri de joacă
Scaun pentru bebeluș
Breakfast
Lunch
Banquets
Pizza Mania Sociteni ( Aqua Magic Park )

          Restaurantul Pizza Mania Express este localizat ]n cadrul parkului Aqua Magic — primul parc acvatic din ţară construit după toate stantardele naţionale şi internaţionale, conceput de cei mai buni arhitecţi şi designeri europeni, lucru care îţi oferă o atmosferă şi o ambianţă perfectă pentru distracţie maximă.

          Aqua Parkul este situat chiar în apropierea capitalei la o distanţă de doar 10 km, lăngă localitatea Sociteni şi are o suprafaţă de 25.000 m2 poate găzdui peste 3000 de persoane.
Aflîndu-vă aici veţi observa că nu mai doriţi să părăsiţi Aqua Magic-ul. Adrenalina este garantată de sistemele de tobogane cu piscine de aterizare, personaje din poveşti fac copii să se simta ca într-un adevarat paradis.
         Adevarata pizza italiana ]n companie cu toboganele Aqua Parkului , Water PlayGround, Space Bowl, Multislide, River Ride, Mega Pipe, şi acestea îţi oferă momente pline de emoţii şi adrenalină.
         Pizzeria cu terasa îţi oferă cele mai picante bucate şi cele mai bune oferte, un bar chiar în piscină, şezlonguri cu umbrele, parcare pentru 140 de automobile toate acestea te vor face FERICIT.