Contacte

069506045
022985005
adminismail@pizzamania.md
Ismail nr 88

Descriere Restaurant

Locuri de joacă
Scaun pentru bebeluș
Breakfast
Lunch
Banquets
Pizza Mania str. Ismail

    Un restaurant, unde conceptul italian pretinde ca un ghig ce îți deschide ușile unei călătorii în povestea italiană, mîngîindu-vă sufletul cu bucate exclusive.

    Ofertele speciale și concursurile periodice vesele te fac să dăinui într-o lume bogată de fantezie dincolo departe de lumea monotonă de pe străzile orașului rece.   

     Anume sublimul de confort , valorile înalte ale restaurantului și a personalului de deservire , muzica ușoară și culorile calde ale designului te fac să percepi că momentele petrecute aici sunt de neprețuit.

     Deosebit de mare este accentul perceput pe măiestria bucătarilor, pentru că aici te vei întîlni cu arta pregătirii bucatelor speciale după cel mai fin gust – gustul italian.

    Fiind tradiția italiană conceptul de bază al pregătirii, bucatele tind să păstreze atît gustul, finețea, naturalețea, conținutul vitaminizat , cît și abundența aromei care te farmecă cu splendoarea sa.

    Pizza aromată și gustoasă, ca principala vedetă a unei mese în acest restaurant, are la basa secretului său nu doar tehnologia procesului de pregătire și măiestria bucătarilor. O mare merită reprezintă cuptoarele speciale italienești, în care pizza este coaptă pe pietre speciale. Grație acestui cuptor blatul se coace repede, uniform și ingredientele ajung  anume la condiția în care  își păstrează complet compoziția vitaminizată, aceasta fiind secretul unei pizze gustoase și cu-adevărat sănătoase !

    Fiecare poate vizualiza procesul pregătirii pizzei sale, deoarece  pizzamakerii o pregătesc chiar în fața clienților.

    Anume La Pizza Mania de pe strada Ismail periodic se organizează ”Turul Pizza Mania” proiectul special pentru copiii care vor să cunoască ce este pizza adevărată, cum se prepară, care sunt etapele de pregătire, cum arată cuptorul de pietre și cum se coace pizza. Bineînțeles aici ei cu Bucătarul Italian Giovanni Manni cu mînuțile sale pregătesc, coc și degustează pizza pregătită.

    Zona specială de recreere pentru copii este un adevărat farmec pentru picii care iubesc să petreacă timpul  vesel, sala fiind plină de jucării pentru mici și mari. Animatorul special, vine cu noi jocuri și distracții plăcute, jocuri interesante pentru cei mici și jocuri de dezvoltare personală pentru cei puțin mai mari în fiecare zi de week-end, acesta fiind  un mare avantaj pentru părinții care au dorința să petreacă timpul în compania bucatelor gustoase, în acelaș timp admirînd copilul său în activități interesante care îl fac să zămbească.

     Zîmbetul copiilor este pretutindeni și la ziua de naștere în acest restaurant, deoarece aici el are parte de surprize speciale din partea restaurantului, cadouri, reduceri și maximă atenție din partea personalului de deservire!